Плосък корем и хубав контур на тялото в началото на годината!

Когато жените искат да постигнат резултат при поставена цел, а именно по-добре изваяно тяло (най-често възприемано с отслабване), има няколко критични моменти, които ги съпътстват в този процес. 

Тогава, когато се цели добър първоначален резултат от диетата като свалени килограми и сваляне на заветните 2кг от определени зони, които ще позволят да изглеждате перфектно и да подобрите контура в долната половина на тялото. След това е важно да не нарушавате избрания предварително план за постигане на желания резултат (трябва да скъсате емоционалната връзка с храната и да прекратите емоционалното хранене, което често води след себе си разочарование). 

И в описаните случаи постигането на успех води до допълнителна мотивация, която подтиква към допълнително желание да поддържат хубавата си форма. Когато говорим за първите три причини има два най-чести фактори (не взимаме предвид сериознни метаболитни и хормонални проблеми), пречещи да се постигне желания резултат. 

Това са общата и локалната задръжка на течности (проявяващи се предимно в долната половина на тялото), които променят неблагоприятно визията на тялото. „Благодарение“ на тях някои зони от тялото (бедра, корем, ръце) не изглеждат  добре (неравна кожа, леко увиснала и отекла), спрямо това, което би ни се искало. 

Общата и локална задръжка на течности, когато не е свързана със здравословен проблем, има няколко причини за появата си:

Лек хормонален дисбаланс (естрогеново доминиране); 

Нарушен орален толеранс (различни типове реакции към храни); 

Прием на храни съдържащи повече сол и консерванти;

Системен по-голям прием на голямо количество въглехидрати;

Хронично високи нива на стресови хормони (тревожност, повишена нервна възбудимост) и недостатъчна почивка на тялото (качествен и достатъчен сън, нарушен ритъм работа-почивка);

Слаба скорост на придвижване на лимфата;

Повишена пропускливост на лимфните съдове; 

„Гъста“ лимфа, която трудно се придвижва; 

Неподходящ модел на хранене за възможностите на тялото;

Неблагоприятна диета за микробиома (крайните продукти от метаболизма им са неблагоприятни за тялото). 

Търпението и постоянството са част от стратегията, с която ефективно ще можете да преконтурирате тялото си и дори за загубите няколко ненужни килограма, както и акцентирано да отслабнете в някои области на тялото като бедра и корем. 

Двата важни момента, в които имате нужда от помощта на хранителните добавки са:

Как да постигнем по-добър първоначален резултат в началото на диетата: 

Няма човек, който да не иска започвайки диета да има значителен резултат след първата седмица. Напредъкът е различен за отделните хора, но е в рамките на 2 до 5кг. И когато резултатът е по-малко се настанява усещането за демотивация и се прекъсва процеса на трансформация, който е така силно желан. Решението на тази задача е да се елиминират още в началото задръжката на течности и лимфния застой.

За вдъхновение можете да прочетете историята на една дама, споделила какви са положителните промени, натъпили в тялото ѝ след употреба на добавките. 

Може да се каже, че няма нужда от използването на добавки, но преди да започнете диетата едва ли сте консумирали само качествена храна и нормално количество сол и захар. А натрият и консервантите в голяма степен остават извън клетките, а оттам се задържа вода, за да се намали неблагоприятното им въздействие. Също така до вчера ако не сте се движили достатъчно, а само работейки изцяло седяща работа без допълнителна двигателна активност, лимфата ви не се е движила нормално. Начинът ви на хранене е неблагоприятен за лимфния състав (което определя нейната течливост) и нейната недостатъчно добра скорост на придвижване. За нея е критично важно да работи добре, защото тя пренася основно мазнините в тялото, някои от женските хормони (прогестерон) и е част от имунната система. 

Затова чрез стимулиране на елиминацията на задържана вода и подобряване на лимфния оток още, ще загубите минимум 2кг след една седмица и ще подобрите тези процеси.

Как да приберем корема и да изваем по-добър контур на бедрата? 

Използването на комбинацията от Leanea No2 L-FLOW и Бяла бреза и гръмотрън води до намаление на задръжката на течности (най-много видима) на корема и оттам плоския изглед на корема. Нормализирането на състава и скоростта на придвижване на лимфата елиминира задържаната в долната част на тялото (долна част на седалището, т.нар. „брич“ зона, над коленете и отзад бедрата). Елиминирания лимфен застой и по-доброто използване на подкожните мазнини в тези зони позволява допълнителен контуриращ ефект с намаление на подкожните мазнини в тези зони. Това променя не само аспекта гладкост, а и намалява обема. Но това не се отнася само за действието на Leanea No2 L-FLOW. Вижте повече за действието на продукта тук. 

След това ще има още ползи за вашия процес на отслабване от приема на двете хранителни добавки Leanea No2 L-FLOW и Бяла бреза и гръмотрън. Те подкрепят изчистването на ниво подкожни мазнини чрез подобряване микроциркулацията на подкожните мазнини, което влияе благоприятно на метаболизма им. Ще има промяна на контура на долната половина на тялото и кожата ще се заглади.

Точно заради изброените по горе проблеми комбинацията Leanea No2 L-FLOW и Бяла бреза и гръмотрън (Вижте повече за действието и състава на продукта тук. ) се използват в  програмата за трансформация на жени на известна с добрите резултати на програмите си онлайн треньорка Марина Декова в България. Така и вие ще постигнете по значителна трансформация на тялото си, защото кожата е прибрана и равна, а бедрата ще са по-тънки и с хубав контур спрямо преди. Това ще е новата по-добра версия на вашето хубаво тяло спрямо когато и да е било преди.