Целифарм разширява портфолиото си

„Целифарм“ разширява портфолиото си за продукти предназначени да подобряват външния вид. Това правим чрез придобиване правата на вече утвърдените добавки от марката Free Life, които се използват с тази цел. Марката Free Life е отлично приета от хората използващи фитнеса като начин на живот както любители така и състезатели вече над 10 години. Чрез нейните продукти те успяват да постигнат най-добрата форма и да спечелят първи места на състезанията по фитнес и бодибилдинг.

Подтикнати от желанието да отговорим по-добре на друга група потребители, също стремящи се към отличен външен вид, решихме да придобием правата на два от продуктите на Free Life, а именно Linaea и AquaMov. Защото те са се доказали във времето като отлични средства срещу специфичните проблемите пречещи на жените да постигнат най-добрия си външен вид. Те са предназначени за използване при две от най-честите визуално видими естетични състояния: целулит и лимфен застой.

Във връзка с желанието ни по-добре да отговаря на нуждите им подобрихме формулата на АкваМув. Така вече може да бъде използвана и от жени, които не тренират всеки ден и/или имат седяща професия. И двата продукта вече са с растителни капсули и ползваме минимално само растителни помощни вещества, което ги прави възможни за ползване от вегетарианци. Продуктите запазват целия производствен процес (източника на есктракти и производител), за да запазим доверието на ползващите ги досега потребители.

С новото име на продуктите Leanea DERMA и Leanea L-FLOW искаме да дадем началото на серия продукти с марката LEANEA, които са предназначени за подобряване на външния вид и по точно име даващо възможност жените да ги припознават по-лесно.